Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Iniesta lovend over De Jong: 'Hij is een van de sensaties van het voetbal'

Laatste update:

"Hij is een van de sensaties van het huidige voetbal en heeft een veelbelovende toekomst voor zich liggen. De Jong heeft veel eigenschappen die bij Barcelona passen. Ajax heeft momenteel een goede generatie spelers, die in een belangrijke fase terecht zijn gekomen", vertelt Iniesta in een interview met Efe. De middenvelder is sinds afgelopen zomer geen international meer voor de Spaanse nationale ploeg, die tegenwoordig onder leiding staat van Luis Enrique.

"Als er een perfecte trainer is voor dit moment, dan is het wel Luis Enrique. Met zijn eigenschappen en niveau is hij de perfecte man voor dit transitiemoment bij de Spaanse ploeg. Ik hoop dat ze richting het EK van 2020 weer het oude niveau weten terug te vinden. Er zitten nog steeds een aantal uitstekende spelers in de selectie", concludeert de middenvelder van Vissel Kobe over Spanje, dat de EK-kwalificatiecyclus begon met zeges op Noorwegen (2-1) en Malta (0-2).

Ben jij het met Andrés Iniesta eens?

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
6
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties