Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Insigne krijgt duidelijke waarschuwing in aanloop naar mogelijk MLS-avontuur

Laatste update:

Toronto is voornemens om van Insigne de bestbetaalde speler in de selectie te maken. De Canadese club heeft een contract voor vijfeneenhalf jaar klaarliggen voor de Italiaan, die aan het einde van het seizoen uit zijn contract loopt bij Napoli. Giovinco waarschuwt Insigne om niet in te gaan op een onrealistische droom in Canada, maar geeft toe dat hij de manier waarop zijn eigen carrière is verlopen niet zou hebben veranderd. "Ik kan zeggen dat toen ik in 2015 aankwam, mij zeeën en bergen werden beloofd die er in werkelijkheid niet waren", aldus Giovinco tegen Corriere dello Sport.

"Ik wil niet in details treden", gaat Giovinco verder. De aanvaller speelde uiteindelijk van 2015 tot 2019 voor de Canadese formatie en kroonde zich met 83 doelpunten tot clubtopscorer aller tijden. "Het hangt ervan af wat je wilt. Persoonlijk voelde ik me op mijn gemak bij Toronto. Het is een stad waar het leven heel gemakkelijk is. Op professioneel vlak loop je het risico om van de radar te verdwijnen. Ik raakte uit beeld bij de nationale ploeg. Als je bereid bent om die dingen op te geven, is het een ervaring die ik iedereen aanraad."

Insigne vertrekt en tekent duizelingwekkend contract van 60 miljoen euro

Fabrizio Romano en MLS-kenner Michael Singh meldden dinsdag dat Lorenzo Insigne een zeer lucratieve overeenkomst heeft gesloten met Toronto FC.Lees artikel

Ook Insigne zou mogelijk uit beeld kunnen raken bij de nationale ploeg van Italië in aanloop naar het WK in Qatar. Giovinco is er desondanks van overtuigd dat het Toronto gaat lukken om de aanvaller in te lijven. "Ze zijn er zeker van dat het gaat lukken. Aan de andere kant lijkt het me vreemd als het zou gebeuren, aangezien hij aanvoerder is bij Napoli. Ik denk niet dat hij een team zal verlaten dat meestrijdt om de titel. Of ik spijt heb gehad van mijn keuze? Nee. Uiteindelijk heb ik meer goals en assists gemaakt dan wedstrijden gespeeld. Ik kan er met een goed gevoel op terugkijken en ben blij dat ik destijds de stap heb genomen."

Meer nieuws

Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
0
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
6
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
7
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
9
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties