Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Intelligente speler' van Ajax stelt Simon Cziommer teleur tegen Chelsea

Laatste update:

Aan zijn handsbal kon Veltman weinig doen, zo luidt de conclusie van de analisten. In het zestienmetergebied kreeg hij de bal tegen de hand en ontving Veltman zijn tweede gele kaart van arbiter Gianluca Rocchi. Hedwiges Maduro vond de handsbal geen geel waard. "En daar kantelt de wedstrijd. Als het geel was vanwege hands, dan vind ik het echt schandalig. Is het geel vanwege protesteren, dan vind ik het dom van Veltman."

Hakim Ziyech was niet de enige man van de wedstrijd voor Ajax

Joël Veltman was in het spelersrapport van Voetbalzone de slechtst beoordeelde Ajacied.Lees artikel

Simon Cziommer kan ergens wel lachen om de situatie. "Het is mooi dat we aan het zoeken zijn waarom hij geel krijgt, want we kunnen ons niet inbeelden dat je voor die handsbal een gele kaart krijgt. Hij (Rocchi, red.0 mag een penalty geven, maar Veltman gaat niet met de hand naar de bal." Veltman pakte in de eerste helft al een gele kaart toen hij Willian moest afstoppen. Cziommer vond tot zijn spijt dat de voetbalintelligentie ver te zoeken was bij de Ajacied.

"Veltman is een intelligente speler, maar zijn eerste gele kaart was totaal overbodig. Willian liep richting de zijlijn met de bal en Veltman kwam van achteren. Het is een situatie waar hij vaak in terechtkomt", aldus de oud-voetballer van onder meer AZ, FC Twente, Vitesse en Heracles Almelo. "Ik vind het een intelligente speler, maar als je het samenvoegt, is het toch belangrijk voor de wedstrijd."

-

Meer nieuws

'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
3
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
25
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
13
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties