Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter accepteert Turks bod: 'Het is nu aan Wesley'

Laatste update:

"Het is nu aan Wesley", benadrukte Moratti. "Ik heb nog niet met hem gesproken. Als hij onder onze voorwaarden bij Inter wil blijven, zou hij absoluut een meerwaarde zijn." Sneijder heeft meer ijzers in het vuur hangen en Galatasaray lijkt niet de eerste keus voor de aanvoerder van het Nederlands elftal te zijn. "Elke dag is er een nieuwe club voor Wesley", zei belangenbehartiger Sören Lerby eerder.

Sneijder leeft in onmin met Internazionale, dat wil dat de Utrechter een contract tot de zomer van 2016 tekent en in een langere periode hetzelfde verdient als nu tot medio 2015. Dat weigert de spelmaker. Sneijder zou het liefst naar de Premier League willen. De Oranje-international is bezig aan zijn vierde seizoen bij Inter en speelde tot dusver 76 competitieduels voor de club, waarmee hij in 2010 de Champions League en de wereldbeker won.

Zie jij Wesley Sneijder in januari bij Internazionale vertrekken?

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
0
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
1
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
9
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties