Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter bereikt akkoord met Italiaans international van 35 à 40 miljoen euro

Laatste update:

De 23-jarige Frattesi kende een zeer constant seizoen bij Sassuolo. In 36 Serie A-wedstrijden kwam hij tot 7 treffers en bovendien was hij een van de belangrijkste spelers in het team dat dertiende eindigde. Frattesi debuteerde in juni vorig jaar voor de nationale ploeg van Italië en kwam tot op heden tot zes interlands. In zijn meest recente wedstrijd voor la Squadra Azzurra was hij tegen het Nederlands elftal in de troostfinale van de Nations League (2-3) goed voor een treffer en een assist. In Enschede zorgde hij voor de 0-2 en was hij verantwoordelijk voor de assist op Federico Chiesa, die de 1-3 maakte.

De keuze van Frattesi voor Inter kan enigszins opvallend genoemd worden, daar de geboren Romein ook in de nadrukkelijke belangstelling stond van AS Roma. Bij die club vertoefde hij twee jaar in de jeugdopleiding, voordat hij in 2017 voor vijf miljoen euro de overstap maakte naar Sassuolo. Die club verhuurde hem in achtereenvolgende seizoenen aan Ascoli, Empoli en AC Monza, voordat hij zich in het seizoen 2021/22 definitief van een plekje bij Sassuolo verzekerde.

Ook AC Milan werd genoemd als mogelijke nieuwe bestemming voor Frattesi, maar volgens Romano heeft die club andere prioriteiten. Wat Frattesi gaat opleveren voor Sassuolo is nog even de vraag, maar duidelijk is dat de club een veelvoud gaat verdienen van de vijf miljoen euro die het in 2017 aan Roma betaalde. Sassuolo-voorzitter Giovanni Carnevali liet zaterdag tegenover Sky Sport nog weten dat hij zijn goudmijn tussen de 35 en 40 miljoen euro taxeert. "Een eerlijke prijs."

Meer nieuws

Gullit: 'Als Ancelotti hetzelfde zou doen bij Ajax, wordt het grote paniek'
3
'FC Barcelona weet welke twee spelers de voorhoede beter kunnen maken'
8
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
14
Superfan PSV heeft geen hoge pet op van Simons, maar wel van Memphis
23
Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
7
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties