Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter bereikt akkoord over Lukaku en heeft 'super tridente' bijna compleet

Laatste update:

De afgelopen dagen werd al duidelijk dat er schot in de zaak rond Lukaku zat. Chelsea wees een eerste bod met daarin een huursom van vijf miljoen euro af, maar wilde over een tijdelijke terugkeer van de Belgische spits naar Italië spreken voor het dubbele van dat bedrag. Beide grootmachten zijn uiteindelijk dus op een bedrag daar tussenin uitgekomen. Vorig jaar forceerde Lukaku nog uit alle macht een toptransfer naar Chelsea, maar de aanvaller flopte volledig en wordt in de Engelse media al 'een van de slechtste Premier League-aankopen ooit' genoemd.

Meer: Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans

Dat Inter daarnaast bezig is om Dybala transfervrij in te lijven, werd een week geleden al gemeld door Fabrizio Romano. Inter deed de 28-jarige Argentijn, die uit zijn contract liep bij Juventus, een eerste officiële aanbieding. Volgens de transfermarktexpert komt een deal steeds dichterbij en ook de eerder genoemde sportkrant heeft die indruk. Het management van Dybala voerde 'positieve' gesprekken met i Nerazzurri. Het is de bedoeling dat de Argentijnse aanvaller zijn handtekening gaat zetten onder een vierjarig contract.

De derde schakel uit de 'super tridente' die Inter voor ogen heeft is al in huis en dat moet ook zo blijven: Lautaro Martínez mag onder geen beding vertrekken uit het Giuseppe Meazza. De landgenoot van Dybala wordt felbegeerd vanuit de Premier League door Chelsea, Tottenham Hotspur en Arsenal. Inter ziet voor Martínez echter een cruciale rol weggelegd in het sportieve project van de komende jaren. De aanvaller vormde al twee seizoenen lang een succesvolle tandem met Lukaku bij Inter en kent Dybala van het nationale elftal.

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
8
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
57

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties