Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter biedt concurrentie perspectief met derde puntverlies op rij

Laatste update:

Inter kon na het gelijke spel tegen Sassuolo, de nederlaag tegen Torino en de midweekse Coppa Italia-uitschakeling door Lazio wel een opsteker gebruiken, maar ging zondagavond in eigen huis met een achterstand aan de thee. Bologna, dat met Mitchell Dijks in de basis aan de wedstrijd begon, deed in de eerste helft niets onder voor i Nerazzurri en creëerde zelfs de gevaarlijkste kansen. Nadat Samir Handanovic Federico Santander na een klein halfuur spelen al van scoren af had gehouden was het een paar minuten later wel raak voor de bezoekers.

Stefan de Vrij dolf bij een vijandelijke corner namelijk het onderspit ten opzichte van Santander en de Paraguayaan kon de bal vervolgens achter de kansloze Handanovic koppen. Mauro Icardi kreeg een paar minuten voor de rust een goede kans op de gelijkmaker, maar doordat hij de bal te ver van zijn voet liet springen kon Lukasz Skorupski ingrijpen. Na de onderbreking veranderde er weinig aan het spelbeeld, al zag Sinisa Mihajlovic, die na het ontslag van de vorige week ontslagen Filippo Inzaghi voor het eerst op de bank zat bij Bologna, wel dat zijn ploeg met nog een dikke twintig minuten te gaan een goede kans weggaf.

Doordat Lautaro Martínez de bal vanuit kansrijke positie naast het doel van Skorupski mikte ging de thuisploeg echter met een achterstand de slotfase in. Spalletti bracht vervolgens met João Mário en Andrea Ranocchia voor Radja Nainggolan en de debuterende Cédric Soares vers bloed binnen de lijnen, maar ook zij slaagden er niet in om de Milanezen te inspireren tot grootste daden. Ivan Perisic was tien minuten voor tijd met een geblokt schot nog wel dicht bij de gelijkmaker, terwijl een volley van de als spits opererende Ranocchia een paar minuten later een prooi was voor Skorupski. De overwinning betekent een mooie opsteker voor Bologna in de strijd tegen degradatie: i Rossoblu hebben nu nog maar een punt minder dan het 'veilige' Empoli.

-
Vind jij dat Internazionale meer verdiende?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties