Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter dankt invaller Palacio voor wonderbaarlijke comeback op Sicilië

Laatste update:

Catania - Internazionale 2-3
Met de nederlaag van Lazio in het achterhoofd wist Internazionale dat het zich weer bij de beste vier van Italië kon scharen, maar daarvoor moest er wel eerst gewonnen worden bij het dit seizoen zo verrassend sterke Catania. Dat bleek gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de Sicilianen waren zondag aanvankelijk beter. Dat Inter achterkwam, hadden de bezoekers echter vooral aan zichzelf te danken. Fouten achterin stonden namelijk aan de basis een vroege 2-0 achterstand. Al na zeven minuten was Juan Jésus de eerste die zich lelijk verkeek. De Braziliaan poogde de bal af te schermen zodat deze over de achterlijn kon rollen, maar hij vergiste zich in Gonzalo Bergessio. De spits profiteerde en schoot gedecideerd binnen.

Ook bij de 2-0 van Giovanni Marchese, na negentien minuten spelen, ging de defensie van i Nerazzurri bepaald niet vrijuit. Niemand reageerde adequaat op een lange vrije trap van Francesco Lodi, behalve Giovanni Marchese, die bij de tweede paal raak kopte. Inter ging met die stand rusten, maar maakte na de onderbreking de opgelopen schade alsnog ongedaan. Ricardo Álvarez tikte zeven minuten na rust de 2-1 binnen, waarna Palacio, die in de rust in de ploeg werd gebracht, op aangeven van Álvaro Pereira twintig minuten voor tijd gelijkmaakte. De weg naar een zege lag daarmee alsnog open, al duurde het erg lang voor Inter de juiste afslag nam. Pas ver in blessuretijd tekende Palacio op aangeven van Esteban Cambiasso voor de 2-3.

Fiorentina - Chievo 2-1
Fiorentina profiteerde van het puntverlies van de concurrent in de strijd om een Champions League-ticket. Al na vier minuten hielp Manuel Pasqual de thuisploeg aan de leiding, maar Isaac Cofie maakte die 1-0 voor rust weer ongedaan. Lange tijd leek de 1-1 tot aan het laatst fluitsignaal te blijven staan, maar Marcelo Larrondo bepaalde twaalf minuten voor tijd anders. Een voorzet vanaf de zijkant belandde op het hoofd van Luca Toni, die tegen de paal kopte. Larrondo stond echter paraat om de rebound alsnog langs doelman Christian Puggioni te werken. La Viola komt dankzij de zege op 45 punten en houdt daarmee uitzicht op de gewenste vierde plek.

-

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
15
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
43
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
36
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties