Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter heeft problemen opgelost en presenteert Argentijnse aanwinst

Laatste update:

Banega en Inter waren al geruime tijd akkoord over een verbintenis, maar er moesten nog enkele zaken worden opgelost met Sevilla. Zo is het niet bekend of Inter nu een transfersom heeft betaald of niet: Banega beschikte over een aflopend contract bij Sevilla, maar daar zat een optie in, waardoor de Spanjaarden de samenwerking met een jaar konden verlengen. Sevilla wilde daar gebruik van maken, maar Banega had zijn zinnen gezet op een nieuw avontuur.

Het is onduidelijk hoe de betrokken partijen dit hebben opgelost, maar zeker is nu wel dat Banega naar Italië verhuist en aan de slag gaat bij Inter. Hij speelde in de afgelopen twee seizoenen voor Sevilla en kwam daarvoor uit voor Newell's Old Boys, Valencia, Atlético Madrid en Boca Juniors. Banega heeft bovendien 47 interlands voor de Argentijnse ploeg achter zijn naam staan.

Éver Banega is een aanwinst voor Inter

Meer nieuws

Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
2
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
2
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
34
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
54
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
63

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties