Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter komt niet langs enige zegeloze ploeg uit grote vijf competities

Laatste update:

Chievo is de enige ploeg uit de grote vijf Europese competities die nog geen overwinning boekte dit seizoen. Onder trainer Domenico Di Carlo, de derde van het seizoen, werd wel geremiseerd in de voorgaande vijf competitieduels. Inter kon weer beschikken over de van blessureleed teruggekeerde Radja Nainggolan. De voortekenen waren dus goed, maar in de openingsfase van de wedstrijden hadden de bezoekers het niet makkelijk. Het duurde tot de 28ste minuut voordat Inter een serieus schot op doel afvuurden: doelman Stefano Sorrentino van Chievo pareerde een inzet van Mauro Icardi en in de rebound schoot Nainggolan over.

Zeven minuten voor rust brak Perisic te ban voor Inter. De Kroaat stond zelf aan de basis van het gevaar met een handige schijnbeweging: hij liet de bal lopen voor Icardi, waarna het leer via Danilo D'Ambrosio weer terechtkwam bij Perisic. Vanaf zes meter afstand schoot hij volledig vrijstaand raak in het dak van het doel. João Mário kreeg twee mogelijkheden om voor de rust voor een nog comfortabelere marge te zorgen, maar was niet succesvol in de afronding. In de tweede helft stonden de vingertoppen van doelman Stefano Sorrentino de 0-2 van i Nerazzurri in de weg.

Toch liet ook Chievo zich niet onbetuigd. Sterker nog: Pellissier kreeg een uitgelezen kans op de gelijkmaker, maar stuitte van dichtbij op Samir Handanovic. Uit de hoekschop die daarop volgde, probeerde hij het zonder succes met een omhaal. Het waren de grootste mogelijkheden die Chievo kreeg, totdat Pellissier in de blessuretijd toesloeg. De aanvaller werd gelanceerd door Mariusz Stepinski, wipte de bal over de uitgekomen Handanovic en bezorgde Chievo de zesde puntendeling op rij. De nummer laatst begon het seizoen met drie strafpunten en heeft nu een positief saldo van vijf punten. De achterstand op de 'veilige' nummer zeventien Udinese is negen punten.

-
Eindigt Internazionale dit seizoen als derde in de Serie A?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
135

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties