Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter maakt er zeven tegen concurrent; Napoli wint van laagvlieger

Laatste update:

Internazionale - Atalanta 7-1
Atalanta won de heenwedstrijd nog met 2-1 van i Nerazzurri, maar in het Giuseppe Meazza viel er weinig te halen voor de mannen van Gian Piero Gasperini. Icardi stond na een kwartier precies goed om een vrije trap van Banega tot doelpunt te promoveren, waarna de Argentijn zes minuten later Etrit Berisha, die de strafschop veroorzaakt had, vanaf elf meter met een Panenka verschalkte. Drie minuten later sprong de spits het hoogst om een voorzet van Banega in te koppen, waardoor hij zijn drieklapper volmaakte.

Daarmee was het nog niet gedaan, want Banega maakte er met twee treffers binnen drie minuten op aangeven van Antonio Candreva zelfs 5-0 van. Remo Frueler zorgde er vervolgens voor dat Atalanta met een iets draaglijker stand de kleedkamer in ging. Na rust was de beproeving echter nog niet achter de rug en Roberto Gagliardini knalde de 6-1 in het dak van het doel tegen zijn voormalige werkgever. Banega zorgde vervolgens voor de tweede Argentijnse hattrick van de middag door een vrije trap binnen te schieten.

Lorenzo Insigne nam de openingstreffer voor zijn rekening

Napoli - Crotone 3-0

Napoli begon het duel in het eigen Stadio San Paolo zonder clubtopscorer Dries Mertens, die rust kreeg van trainer Maurizio Sarri en zichzelf terugvond op de reservebank. Bij afwezigheid van de Belg nam Lorenzo Insigne i Partenopei op sleeptouw. De behendige aanvaller tekende na een half uur spelen vanaf elf meter voor de 1-0, nadat hij zelf een penalty had verdiend.

Op het uur maakte Mertens alsnog zijn opwachting en de sterspeler van Napoli had slechts vier minuten nodig om de marge vanaf de strafschopstip te verdubbelen. De thuisploeg had weinig te duchten van Crotone, dat dit seizoen in de Serie A slechts twee punten vergaarde op vreemde bodem, en liep via Insigne uiteindelijk uit naar een 3-0 zege. De Italiaans international werd op schitterende wijze door Jorginho vrij voor doelman Alex Cordaz gezet en kon vervolgens eenvoudig scoren.

-
Denk jij dat Atalanta zich nog voor Europees voetbal gaat plaatsen?

Meer nieuws

Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties