Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter maakt er zowaar eens vier en gaat alleen aan kop

Laatste update:

Inter won in dit voetbaljaar zeven keer (!) met 1-0/0-1 en een keer met 1-2, maar tegen Frosinone werd er dus een groter gaatje geslagen. Heel gemakkelijk had de koploper het in de eerste helft echter niet en Samir Handanovic moest in de beginfase ingrijpen bij mogelijkheden voor Nicolas Castillo en Danilo Soddimo. Inter antwoordde met kansen voor Stevan Jovetic en Yuto Nagatomo, maar Frosinone liet in de eerste vijfenveertig minuten beter voetbal zien dan de thuisploeg.

Toch ging Inter met een voorsprong de kleedkamer in. Na een halfuur spelen bokste Nicola Leali een schot van Adem Ljajic weg, maar de bal kwam bij Jonathan Biabany, die uit de rebound alsnog de score kon openen. Voor de Fransman betekende dit pas zijn tweede goal in het shirt van Inter: zijn eerste was in 2010, in de met 0-3 gewonnen finale van het WK voor clubteams. Het was voor het eerst dit seizoen dat Inter in het eerste halfuur van de wedstrijd tot scoren kwam.

De eerste helft werd rustig uitgespeeld door Inter en kort na de thee verdubbelde Mauro Icardi de marge. Ljajic brak door aan de linkerkant van het vijandelijke strafschopgebied en tikte de bal opzij naar Icardi, die van dichtbij niet kon missen. Frosinone leek de handdoek na deze goal in de ring te gooien, want een zoektocht naar de aansluitingstreffer werd maar niet gestart. Inter hield de controle en Jeison Murillo zorgde kort voor tijd voor de 3-0, na een bekeken passje van Jovetic. Dit betekende de eerste keer dit seizoen dat Inter meer dan twee keer scoorde in een wedstrijd. In blessuretijd verzorgde Marcelo Brozovic op aangeven van Ljajic het slotakkoord, waardoor Inter dus eens uit zijn slof schoot: 4-0.

-
Denk je dat Inter kampioen van Italië wordt?

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
6
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties