Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter verdrijft Juventus van tweede plek; Lukaku en Hakimi blinken uit

Laatste update:

Na een kwartier spelen nam Inter, met Stefan de Vrij in de basis, al de leiding. Romelu Lukaku kon een voorzet vanaf links van Ivan Perisic niet verzilveren in de doelmond, maar in de rebound werkte de Belg de bal alsnog achter Lukasz Skorupski: 1-0. Het was voor Lukaku alweer zijn vijfde treffer in zijn laatste vier officiële duels als basiskracht voor i Nerazzurri.

Bologna, waar Stefano Denswil en Mitchell Dijks door blessureleed ontbraken, probeerde via pogingen van Musa Barrow en Jerdy Schouten terug in de wedstrijd te komen, maar zonder resultaat. Vlak voor de onderbreking viel de tweede treffer van Inter. Na een heerlijke bal van Marcelo Brozovic over de defensie van Bologna ontsnapte Hakimi aan de buitenspelval en schoot hij de bal laag in de linkerhoek achter Skorupski: 2-0.

Inter was na rust enkele malen dicht bij de 3-0, maar het was juist Bologna dat na 66 minuten spelen tot scoren kwam. Roberto Soriano kon een pass van Rodrigo Palacio niet verzilveren, maar Emanuel Vignato schoot van dichtbij binnen: 2-1. Drie minuten later volgde de tweede treffer van Hakimi van de avond: hij sneed vanaf rechts naar binnen en schoot de bal diagonaal in de linkerhoek. Dat was ook de eindstand in het Giuseppe Meazza. Zowel De Vrij als Schouten speelde negentig minuten.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
42
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
11
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13
PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
18
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties