Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter verhuurt aankoop van 29,5 miljoen: 'Mijn clubliefde is oneindig'

Laatste update:

Benfica nam de aanvaller afgelopen augustus voor 1,8 miljoen euro op huurbasis over van Inter, met een optie tot koop van 25 miljoen euro. De linkspoot kwam in Portugal echter niet uit de verf en kwam niet verder dan één doelpunt in vijf officiële wedstrijden. Clubs als Flamengo, Cruzeiro, Santos en São Paulo hadden interesse om de viervoudig A-international op huurbasis over te nemen van i Nerazzurri.

DONE DEAL! Gabriel (Gabigol) Barbosa keert terug naar Santos! De aanvaller, die 2016 door Internazionale voor 29,5 miljoen euro werd opgepikt in Brazilië, speelt de rest van het kalenderjaar op huurbasis voor zijn oude club. #gabigol #santos #inter #calcio

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

'Gabigol' heeft uiteindelijk besloten om te gaan voetballen bij Santos, de club die naar verluidt een huursom van 1,7 miljoen euro aan Internazionale betaalt. In 2016 verkocht Santos de pupil nog voor 29,5 miljoen euro aan de Serie A-club. "Ik ben blij om weer terug te zijn en om dit shirt weer te mogen dragen. Mijn liefde voor deze club is oneindig", aldus Barbosa in een persbericht.

Een goed besluit van Internazionale?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties