Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter verliest aansluiting met top na heerlijk duel in Turijn

Laatste update:

Inter pakte in 2009/10 voor het laatst de Scudetto, maar onder leiding van Walter Mazzarri hoopt men op nieuw eremetaal. Dan zal de achttienvoudig landskampioen echter wel een uitwedstrijd als die tegen Torino moeten winnen, want dat lukte zondagavond dus niet. De Turijners kenden een vliegende start met een schot van clubtopscorer Alesssio Cerci tegen de buitenkant van de paal en na vijf minuten kregen zij een strafschop. Doelman Samir Handanovic kreeg rood na een overtreding op diezelfde Cerci, die zelf achter de bal ging staan. Dat bleek een verkeerde keuze te zijn, want de invallende keeper Juan Pablo Carrizo dook de inzet van Cerci stijlvol uit de hoek. Voor de komst van Carrizo werd Mateo Kovacic geslachtofferd.

Carrizo had duidelijk geen last van plankenkoorts en redde na tien minuten op een harde knal van Danilo D'Ambrosio. I Granata buitten de manmeersituatie na twintig minuten uit: Cerci zette Alexander Farnerud met een subtiele bal voor het doel en de Zweed vond middels een diagaal schot de verre hoek: 1-0. Inter was wel gelijkwaardig aan de tegenstander en had na een kwartier de voorsprong kunnen nemen, maar Saphir Taïder kwam na een voorzet van Guarín niet goed bij de bal. Laatstgenoemde zette de gasten op slag van rust alsnog op gelijke hoogte: na een hoekschop vond de Colombiaan met een perfect uitgevoerde omhaal het net. Na drie kwartier razen werd er dus bij stand van 1-1 gepauzeerd in Stadio Olimpico.

Torino besefte dat men Inter voor het eerst in negentien jaar weer kon verslaan en speelde met bravoure en zelfvertrouwen. De ploeg van Giampiero Ventura begon ook het tweede bedrijf met offensieve intenties en nam na 54 minuten een hernieuwde voorsprong: Cerci's schot werd nog geblokt, maar in de rebound vond Ciro Immobile de kruising: 2-1. Inter toonde evenwel veerkracht, want één minuut later kwam men weer langszij. Doelman Daniele Padelli greep halfslachtig in bij een voorzet van Taïder en hierdoor kon Rodrigo Palacio binnenkoppen. Mazzarri durfde het aan om met een tiental aan spelers op het veld een extra aanvaller in te brengen: na een uur verving Ishak Belfodil middenvelder Taïder.

De durf van Mazzarri werd beloond, want twintig minuten voor tijd gleed Palacio een voorzet van invaller Belfodil binnen: 2-3. De coach kreeg wat hij wilde en beperkte zich met Wallace als extra verdediger tot verdedigen en counteren. Torino ging op jacht naar de gelijkmaker, maar de krachten vloeiden weg en men werd steeds slordiger. Toch peurde de gastheer er nog een puntje uit, want in de slotminuut van de officiële speeltijd draaide Nicola Bellomo een vrije trap in de kruising. Torino won dit seizoen maar één keer in eigen huis (Sassuolo, 2-0), maar het gelijkspel tegen Inter zal toch ook een beetje aanvoelen als een overwinning.

-
Denk jij dat Internazionale in de top drie eindigt dit seizoen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties