Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rafael van der Vaart geniet van Wout Weghorst in Oranje: 'Hij is dé man op dit moment'

Laatste update:

Oranje had het lange tijd moeilijk met Polen. De ploeg van Ronald Koeman speelde behoorlijk, maar liet veel kansen onbenut. Tien minuten voor tijd bracht Koeman Weghorst binnen de lijnen voor Memphis Depay en dat bleek een gouden greep.

Meer: Memphis Depay analyseert zijn tegenvallende optreden tegen Frankrijk | Tegenvallende Memphis Depay krijgt er ook van langs in de Franse media

"Het is ongelooflijk", begint Rafael der Vaart zijn analyse bij de NOS. "We zeiden al tegen elkaar: 'Rustig aan, Woutje komt erin en dan komt het goed.' Dit is toch prachtig man?"

Van der Vaart begint spontaan te stralen als hij over Weghorst vertelt. "Als je ook ziet hoe alle mensen in het stadion reageren als hij binnen de lijnen komt. Het is ongelooflijk, maar hij is dé man op dit moment."

Ook collega-analist Pierre van Hooijdonk bewondert Weghorst. "Ik heb bij vorige interlands al gezegd dat de magneet van Weghorst werkt. Het is altijd makkelijk als je zo'n iemand op de bank hebt zitten."

"Die bal van Aké wordt aangeraakt, waardoor hij in een ruimte valt", gaat Van Hooijdonk verder. "Dat hij daar is, is geen toeval. Dat is instinct. Het is spitseninstinct dat je op dat moment daar loopt."

Het was niet voor het eerst dat Weghorst als invaller het verschil maakte voor Oranje. Ook tegen Canada en IJsland was de spits trefzeker. Weghorst staat nu op 11 goals in 33 interlands. Zeven keer scoorde hij als invaller.

UEFA European Championship
Polen
1 - 2
Nederland

Meer nieuws

Van Basten: 'Die jongen is de beste van het veld, maar ik kende hem niet'
22
Nog slechts twee toplanden over als mogelijke tegenstander van Nederland
55
Koeman wijst hoofdschuldigen aan na Nederland - Oostenrijk: 'Als kip zonder kop'
63
Rapport Oranje: Veerman met afstand slechtste bij Oranje op rampzalige avond
139
Engeland stelt zwaar teleur maar wint wel Groep C; Slovenië naar achtste finale
66
Bizar: Denemarken pakt op basis van kwalificatieranking tweede plaats in Groep C
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties