Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sylvie Meis krijgt kritiek op opvallende Moederdag-post: 'Ze snapt het niet'

Laatste update:

Sylvie Meis heeft bij sommigen voor gefronste wenkbrauwen gezorgd met een post op Instagram. Ze poseert in bikini met Damian van der Vaart, maar dat valt niet bij iedereen goed. "Dat ik jouw moeder mag zijn is by far de grootste zegen in mijn leven", schrijft Meis bij de foto. "Sylvie snapt het weer niet", zo valt er onder meer te lezen in de reacties.

"Bij Sylvie draait iedere dag al om haar, dus ik snap dat het concept 'moederdag' voor haar wat lastig is", zo schrijft een andere gebruiker. Ook wordt de afbeelding gedeeld door How Can I make this about me, een pagina die narcistisch getinte foto's deelt.

Meer nieuws

Vaste kracht Frankrijk raakt geblesseerd op training: EK mogelijk in gevaar
0
Robin van Persie wil zakendoen met PSV: vertrek in aantocht
1
'Theo Hernández verlaat AC Milan voor andere absolute Europese grootmacht'
7
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
13
CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
7
Italië maakt voorselectie bekend: Fagioli na maandenlange schorsing opgeroepen
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties