Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Interesse in Hirving Lozano bevestigd: 'Volgen hem al sinds januari'

Laatste update:

"We volgen Lozano al sinds januari", aldus de preses van i Partenopei. "We weten maar al te goed dat hij een zeer goede aankoop zou zijn voor Napoli. We volgen James Rodriguez en andere spelers als de Braziliaan Everton (van Gremio, red.) ook, maar wat mij erg bevalt aan Lozano is dat hij nog erg jong is. In tegenstelling tot James, die al meer ervaring heeft en twee keer onder Carlo Ancelotti (trainer van Napoli, red.) heeft gespeeld. Daarom biedt hij meer garanties. We moeten kijken wie het elftal het meest kan helpen."


Bekijk hierboven het transferprofiel van Hirving Lozano

Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft al meerdere gesprekken met Napoli achter de rug, al heeft dat nog niet geleid tot een definitieve transfer van Lozano richting Italië. PSV vraagt volgens Voetbal International minstens veertig miljoen euro voor de aanvaller, wiens contract in Eindhoven nog vier seizoenen doorloopt. Dat lijkt geen probleem voor Napoli, dat tachtig miljoen euro wilde spenderen aan Nicolas Pépé. Lille OSC verkocht de aanvaller voor dat bedrag aan Arsenal.

Lozano lijkt in onmin te leven met trainer Mark van Bommel, wat een vertrek richting Napoli zou kunnen bespoedigen. De Mexicaan werd voortijdig naar de kant gehaald tegen FC Basel in de tweede voorronde van de Champion League, wat hem duidelijk niet zinde. Vervolgens werd Lozano op de bank geposteerd tegen FC Twente en volgens velen maakte de PSV-aanvaller een zeer ongeïnteresseerde indruk tijdens zijn reservebeurt in de Grolsch Veste.

Moet PSV Hirving Lozano aan Napoli verkopen?

Meer nieuws

'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
4
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
42
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
15
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties