Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Internazionale bekrachtigt deal van 24 miljoen euro met Fiorentina

Laatste update:

De 25-jarige Vecino speelde sinds januari 2013 voor Fiorentina. Aanvankelijk kreeg hij geen voet aan de grond in Stadio Artemio Franchi. Fiorentina besloot Vecino daarom aan Empoli te verhuren in het seizoen 2014/15 en daar liet hij een goede indruk achter, waardoor Fiorentina hem opnieuw de kans bood. Sindsdien kwam Vecino geregeld in actie bij La Viola.

De tien duurste uitgaande transfers van Fiorentina ooit.

In de afgelopen twee seizoenen stond Vecino 61 keer op het veld in de Serie A. In die wedstrijden kwam hij tot 5 doelpunten. Voor Fiorentina is zijn vertrek na de transfer van onder meer Federico Bernardeschi naar Juventus opnieuw een klap, maar de totale transferinkomsten bedragen deze zomer wel 79 miljoen euro. Daarvan werd 37,5 miljoen euro opnieuw geïnvesteerd in de selectie.

Bij Inter is Vecino de vierde miljoenenaankoop. Milan Skriniar kwam voor 23 miljoen euro over van Sampdoria, Boca Juniors verkocht Facundo Colidio voor 6 miljoen aan Inter en Borja Valero maakte net als Vecino de overstap van Fiorentina naar Inter. Hij kostte minstens 5,5 miljoen euro. Bovendien versterkten i Nerazzurri zich op transfervrije basis met doelman Daniele Padelli.

Voetbalzone publiceert volgende week maandag een achtergrondartikel over Fiorentina.

Is Matías Vecino 24 miljoen euro waard?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
8
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
99
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
17
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties