Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Internazionale bevestigt: Christian Eriksen verlaat de club

Laatste update:

"Hij gaat vertrekken in januari", vervolgt de directeur van Internazionale. "Hij past niet in onze plannen en heeft het moeilijk hier bij Inter. Ik denk dat het goed is als Christian vertrekt. Er zijn een aantal spelers die een transferwaarde vertegenwoordigen en die meer speeltijd zouden willen hebben. Voor hen gaan we een oplossing zoeken." Eriksen kwam in januari voor 27 miljoen euro over van Tottenham Hotspur, maar wist nooit te aarden in de Serie A.

Het nieuws van Moratta komt ook allesbehalve als een verrassing, want Eriksen werd enkele weken al afgeschreven door Inter-trainer Antonio Conte. De 28-jarige aanvallende middenvelder zat de laatste twee wedstrijden niet meer bij de wedstrijdselectie en komt naar alle waarschijnlijkheid ook niet meer in actie voor de Italiaanse topclub. "Ja, hij heeft problemen om zich aan te passen", zegt Moratta. "Hij functioneert gewoon niet goed in ons team, dat is een objectief feit."

Eriksen gaat daarmee stranden op 38 officiële wedstrijden voor Internazionale, waarin hij 6 keer wist te scoren en 4 assists gaf. De Deen heeft in Milaan een contract tot medio 2024. Onduidelijk is wat Eriksen moet opbrengen voor Internazionale. Gezien de huidige financiële staat van het internationale voetbal is een ruildeal het meest waarschijnlijke. Eerder werd Eriksen gelinkt aan Arsenal, dat mogelijk Granit Xhaka naar Milaan zou willen sturen. Ook een ruilovereenkomst met Atalanta, dat Alejandro Gómez in de aanbieding heeft, zou een optie zijn.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
4
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
27
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties