Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Internazionale biedt concurrentie perspectief met eerste nederlaag

Laatste update:

De eerste kansen waren via Matias Vecino en Ivan Perisic nog voor de koploper, maar balverlies achterin van Davide Santon leidde na een kwartier tot de openingstreffer voor de bezoekers. Silvan Widmer haalde de achterlijn en zette voor, waarna Kevin Lasagna een simpel intikkertje restte. Lang hadden i Nerazzurri echter niet nodig om van de schrik te bekomen, want Mauro Icardi herstelde met een harde volley twee minuten later alweer het evenwicht.

Voor Udinese was het in het restant van de eerste helft vooral tegenhouden en Borja Valero, Marcelo Brozovic, opnieuw Perisic en Antonio Candreva slaagden er niet in om Albano Bizzarri te passeren. Na de thee kreeg Lasagna al snel weer een kans om toe te slaan: de Italiaan mikte zijn schot echter recht op Samir Handanovic, die eenvoudig redding kon brengen. Waar Inter in de eerste helft nog een flink aantal kansen wist te creëren, slaagde de thuisploeg er in de tweede minder goed in om een gat te vinden in de verdediging van Udinese.

Een handsbal van Davide Santon deed de Milanezen uiteindelijk de das om: na raadpleging van de videoscheidsrechter mocht Rodrigo De Paul aanleggen van elf meter en hij liet Handanovic met een knal in de rechterbovenhoek kansloos. Via een poging op de lat van Milan Skriniar kwam Inter in de slotfase nog dicht bij de gelijkmaker, maar even later was het nog een keer raak aan de overkant. Antonín Barák kon na een snelle tegenstoot raakschieten na een perfecte voorzet van Jakub Jankto.

-
Vind jij dat Internazionale meer verdiende?

Meer nieuws

Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
1
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
23
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
94
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
3
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties