Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Internazionale boekt ruime zege en wordt productiefste ploeg in Serie A

Laatste update:

Voor rust zag het er allemaal spectaculair uit in het Giuseppe Meazza. Vangelis Moras hielp i Nerazzurri na tien minuten ongewild in het zadel met een eigen doelpunt: de Griekse routinier veranderde een schot van Jonathan van richting en maakte er zo 1-0 van. Amper bekomen van de schrik liep Verona echter in minuut twaalf alweer tegen de volgende tegentreffer aan: Rodrigo Palacio scoorde van dichtbij na knullig verdedigen. Hellas stelde wat meer orde op zaken en rechtte de rug: een kwartier voor de pauze resulteerde dat in de aansluitingstreffer van Martinho.

De Braziliaanse middenvelder poeierde de bal hard voorbij Juan Carrizo en gaf i Mastini daarmee weer wat hoop op een leuke avond in Milaan. Inter bleef echter simpelweg te sterk voor Verona en profiteerde bovendien steeds van fouten bij de bezoekers. Esteban Cambiasso tekende voor rust voor 3-1 en Rolando maakte na een hoekschop vanaf rechts en gerommel voor het doel in de 56e minuut nummer vier. De gasten uit noordoost-Italië wilden de handdoek nog niet werpen en kwam terug met een tweede goal.

Daarmee begon de score er on-Italiaans uit te zien. Rômulo, die gehuurd wordt van Fiorentina, maakte de 4-2 door een zijwaartse pass van Luca Toni te controleren, zijn directe bewaker uit te kappen en het daarna af te maken met een goed schot in de rechterhoek. De jacht op treffer nummer vijf eindigde zonder succes, maar met de vier goals die Inter maakte is het nu wel de productiefste ploeg van de gehele Serie A: het scoorde al 23 keer in 9 duels.

-
Internazionale zal in de winterstop bij de eerste drie staan

Meer nieuws

Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
6
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
14
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties