Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Internazionale en AS Roma winnen buitenshuis; Dumfries blijft op de bank

Laatste update:

Empoli - Internazionale 0-2
De doelpunten in Stadio Carlo Castellani werden eerlijk verdeeld over beide helften. Danilo D'Ambrosio opende de score voor Inter met een knappe kopbal in de verre hoek na een voorzet van Alexis Sánchez. I Nerazzurri groeiden in de eerste helft en hoefden slechts enkele keren dreiging van Empoli toe te staan. Het perspectief voor de thuisclub werd zes minuten na de pauze nog beperkter, toen Samuele Ricci met een flinke charge voorkwam dat Nicolò Barella zou doorbreken. De overtreding leverde de middenvelder een directe rode kaart op. Inter profiteerde van het numerieke overwicht: Lautaro Martínez hield zijn bewakers van zich af en verstuurde een voorzet waaruit Federico Dimarco de eindstand bepaalde. Een treffer van Roberto Gagliardini met de schouder na een voorzet van Dimarco werd afgekeurd wegens buitenspel.

Meer: ‘Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten’

Cagliari - AS Roma 1-2
Mourinho had een basisplek ingeruimd voor Rick Karsdorp, terwijl de geblesseerde Kevin Strootman niet inzetbaar was aan de kant van Cagliari. In een weinig enerverende eerste helft kreeg de thuisploeg de grootste kans. Raoul Bellanova schoot in de achtste speelminuut een bal hard op de lat. De score werd in de tweede helft pas geopend. Na slecht uitverdedigen van Matías Viña kwam de bal via Bellanova voor de voeten van Leonardo Pavoletti, die van dichtbij onberispelijk raak schoot: 1-0. Vervolgens zette Roma de comeback in. Nadat eerst Nicolò Zaniolo (kopbal) en Lorenzo Pellegrini (lat) dicht bij een treffer kwamen, was het voor Roger Ibañez wel raak. Laatstgenoemde knikte raak uit een corner op maat van Pellegrini. De nummer zeven van Roma zette in de 78ste minuut ook zijn naam op het scorebord uit een fenomenale vrije trap: 1-2.

-

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
34
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
151
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
353
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties