Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Internazionale en Barcelona bereiken akkoord over huurdeal Rafinha

Laatste update:

De overstap van Rafinha naar Inter komt niet uit de lucht vallen. Dinsdag maakten diverse media al bekend dat beide partijen in verregaande onderhandelingen waren. Barcelona stelde naar verludit een optie tot koop van 38 miljoen euro voor, terwijl Inter niet verder wilde gaan dan 35 miljoen. Beide partijen hebben elkaar nu gevonden in een optie van 35 miljoen plus een variabel bedrag van drie miljoen.

Rafinha verlaat Barcelona voor Internazionale! De Braziliaanse middenvelder wordt tot aan het einde van het seizoen gehuurd door de Italianen. Inter heeft een optie tot koop bedongen; na dit seizoen is hij voor 35 miljoen euro definitief over te nemen, een bedrag dat door bonussen kan oplopen tot 38 miljoen euro. #transfer #rafinha #barcelona #internazionale #seriea

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

De 24-jarige Rafinha werd al met succes medisch gekeurd en zat zondagavond op de tribune van het Giuseppe Meazza voor het duel met AS Roma (1-1). De tweevoudig Braziliaans international kwam in totaal tot 79 wedstrijden in het eerste elftal van Barcelona. Daarin kwam hij tot 11 doelpunten en 8 assists. Zijn contract in het Camp Nou loopt door tot de zomer van 2020.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
9
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
12
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
21
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties