Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Internazionale haalt keihard uit met grootste thuiszege sinds 1966

Laatste update:

Internazionale - Sassuolo 7-0
Is Internazionale een kandidaat voor de landstitel? Als het speelt zoals tegen Sassuolo zeker wel. De verwachting was dat de ploeg van trainer Walter Mazzarri het lastig zou krijgen met de Italiaanse revelatie Zaza en consorten, maar niets was minder waar. Al na vier minuten tekende Mauro Icardi voor het eerste doelpunt van het seizoen 2014/15 voor Internazionale. Na mooi samenspel tussen Icardi en Pablo Osvaldo was het al snel raak voor de 2-0: het doelpunt kwam op naam van de uitblinkende Mateo Kovacic.

Binnen het halfuur lag de derde al tegen de touwen (weer Icardi) en vlak voor rust maakte Osvaldo van dichtbij, na goed voorbereidend werk van Dodo, de 4-0. Voor Sassuolo was het op dat moment zaak om de schade zoveel mogelijk te beperken, maar dat lukte totaal niet. Even na rust werkte Icardi, na een fraaie actie van Kovacic, met een hard schot de vijfde tegen de touwen. Voor de aanvaller betekende dat een hattrick. Het ging van kwaad tot erger voor Sassuolo: Berardi plantte zijn elleboog in het gezicht van Juan Jesus en mocht gaan douchen met een rode kaart op zak. Osvaldo tikte binnen voor de 6-0, Fredy Guarín maakte de vernedering compleet. Voor Inter was het de grootste thuiszege sinds 1966, toen Brescia met 7-0 werd verslagen.

Napoli - Chievo 0-1
Na de last-minute-overwinning van twee weken terug dankzij invaller Jonathan de Guzman, hoopte Rafael Benítez op een soepeler optreden tegen Chievo. Daar leek het ook heel even op: na 27 minuten mocht Gonzalo Higuaín aanleggen van elf meter nadat hij zelf was gevloerd, maar de Argentijn liet de buitenkans liggen. Aan de overkant dacht Maxi López daarna voor de verrassende 0-1 te gaan zorgen, maar de spits mikte uit kansrijke positie op de lat. Na rust vond de López alsnog het net: na een snelle uitbraak ontving hij de bal in de zestien, waarna doelman Rafael kansloos werd gelaten.

Benítez sommeerde zijn spelers vervolgens om de druk verder op te voeren, bracht onder meer De Guzman binnen de lijnen, maar moest toezien hoe Chievo het offensief mede dankzij een paar geweldige reddingen van doelman Francesco Bardi doorstond. Napoli had zelfs het geluk dat het een tweede tegentreffer bespaard bleef: Isaac Cofie werd twaalf minuten voor tijd in de zestien van i Partenopei overduidelijk vastgehouden, maar kreeg geen strafschop. Invloed op het resultaat had die misser van scheidrechter Piero Giacomelli echter niet meer.

Lazio - Cesena 3-0
Stefan de Vrij kende een ongelukkig debuut bij Lazio, dat in de eerste wedstrijd van het seizoen klop kreeg van AC Milan. Zondag ging het een stuk beter met De Vrij en de hoofdstedelingen. De mandekker vormde in het centrum van de defensie een solide duo met Santiago Gentiletti en de verdedigers zagen dat Antonio Candreva na een dik kwartier de score opende. Bij dat doelpunt was een belangrijke rol weggelegd voor Edson Braafheid, net als De Vrij basisspeler: Braafheid leverde de assist. Tien minuten na de onderbreking kopte Marco Parolo op aangeven van Candreva de 2-0 tegen de touwen. In de slotfase tekende Stefano Mauri, op aangeven van Miroslav Klose, voor het slotakkoord.

-
Zie jij Internazionale als titelkandidaat?

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
9
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
11
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
21
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
242
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties