Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Internazionale haalt voor dertig miljoen euro extra aanvallende kracht

Laatste update:

Bovenop het bedrag kan nog één miljoen euro aan bonussen komen. Over de bedragen zijn Inter en Lazio het eens, maar over andere voorwaarden wordt nog onderhandeld. Zo is nog onduidelijk in welke termijnen de Milanezen zullen betalen, welke voorwaarden er aan de bonus gekoppeld worden en op welk moment de verplichte optie tot koop geactiveerd moet worden. Dat zou na één of twee seizoenen kunnen zijn.

Inter haalt met Correa een zeer multifunctionele aanvallende versterking binnen. De Zuid-Amerikaan speelde de meeste wedstrijden in zijn carrière als schaduwspits, maar kan ook uit de voeten als linksbuiten, rechtsbuiten en centrumspits. Hij geldt al drie seizoenen lang als een van de dragende krachten van Lazio, dat hem in 2018 overnam van Sevilla. Correa staat op 117 officiële wedstrijden voor Lazio, waarin hij 30 goals en 18 assists produceerde.

Bij Internazionale wordt Correa mogelijk gezien als een van de opvolgers van Romelu Lukaku, die voor minimaal 115 miljoen euro aan Chelsea werd verkocht. Daarvoor nam Inter al snel de transfervrije Edin Dzeko over van AS Roma. Laatstgenoemde begon zaterdag uitstekend aan zijn termijn bij Inter door in de openingswedstrijd tegen Genoa (4-0 winst) te scoren. Inter versterkte zich verder met de rechtervleugelverdedigers Denzel Dumfries en Matteo Darmian, terwijl met Achraf Hakimi op die positie een andere sterspeler werd verkocht (aan Paris Saint-Germain).

Meer nieuws

Luis Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
0
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties