Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale jubelt dankzij Lukaku; bizarre wissel voor Hoedt

Laatste update:

Twee doelpunten van Lukaku zorgden voor het klassenverschil in de eerste helft in het Giuseppe Meazza en dat was een hard gelag voor Lazio, dat de treffers op ongelukkige wijze om de oren kreeg. Na negentien minuten spelen ging de bal op de stip. Een tackle van Wesley Hoedt, die de in de warming-up uitgevallen Stefan Radu in de basis verving, leek zowel op de bal als op Lautaro Martínez te zijn. Scheidsrechter Michael Fabbri wees meteen naar de stip en koos er ondanks contact met de VAR niet voor om de beelden te bekijken. Lukaku stuurde doelman José Manuel Reina vervolgens de verkeerde hoek in: 1-0.

Dat leek ook de enige treffer van de eerste helft te zijn, zeker toen een doelpunt van Lukaku in de extra tijd door de arbitrage wegens buitenspel werd afgekeurd. Na een duel tussen Marcelo Brozovic en Manuel Lazzari kwam de bal voor de voeten van de Belg, die de bal vervolgens achter Reina schoot. De VAR bekeek of Lukaku daadwerkelijk buitenspel stond en dat bleek niet het geval: 2-0. Opvallend moment vlak voor aanvang van de tweede helft: Hoedt en Lucas Leiva stonden klaar op het veld, maar werden zichtbaar verbaasd nog voor het beginsignaal door Inzaghi gewisseld voor Marco Parolo en Gonzalo Escalante.

Na een uur spelen leek de spanning in Milaan terug te keren toen Lazio het geluk een keer aan zijn zijde had. Een vrije trap van Sergej Milinkovic-Savic werd door de heup van Escalante van richting veranderd, waarna doelman Samir Handanovic volledig op het verkeerde been werd gezet: 2-1. Het geloof van het team van Simone Inzaghi in een beter resultaat vervloog al snel. Luttele minuten later ontving Lukaku nog op eigen helft een bal van Brozovic aan de rechterkant, rende hij over tientallen meters Marco Parolo eruit en uiteindelijk was Martínez degene die het leer in het lege doel werkte: 3-1.

Dat was de genadeklap voor Lazio, dat tot zondag zes competitieduels op rij had gewonnen. De ploeg van Inzaghi staat nu zevende, al bedraagt de achterstand op stadsgenoot en nummer drie AS Roma slechts drie punten. Inter profiteert met de overwinning ook optimaal van de nederlaag van Juventus zaterdag bij Napoli (1-0). De regerend landskampioen heeft acht punten minder dan Inter, maar ook een duel minder gespeeld.

Meer nieuws

Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
0
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
22
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties