Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Internazionale kondigt aanstaande transfer Hakimi aan: 'Binnen 24 uur'

Laatste update:

"We zitten in de laatste fase van de transfer van Achraf Hakimi die naar PSG vertrekt", zo meldt Marotta, die duidelijk teleurgesteld is over het vertrek van de rechtsback. "De deal moet binnen 24 uur zijn beklonken. Wanneer het is afgerond, zullen we eindelijk weer kunnen ademhalen. Het is zonder twijfel een pijnlijke transfer voor ons, maar het is mijn een plicht om mee te werken", aldus de president.

In een eerder stadium wisten verschillende Franse media, onder wie RMC Sports, te melden dat les Parisiens Chelsea gaan aftroeven in de strijd om de 22-jarige vleugelverdediger van Inter. Ondanks dat Chelsea een hoger bod heeft uitgebracht in Milaan, is de overstap van Hakimi nu nog slechts een kwestie van tijd. Chelsea bood naast een geldbedrag van zestig miljoen euro ook Marcos Alonso in ruil aan bij Inter.

Doordat Hakimi zelf zijn zinnen heeft gezet op een overgang naar Parijs, heeft Chelsea met een iets hoger bod het nakijken. De selectie van PSG herbergt momenteel met Alessandro Florenzi en Colin Dagba nog twee rechtsbacks, al keert eerstgenoemde deze zomer na een huurperiode weer terug naar AS Roma. Inter nam Hakimi een jaar geleden voor 45 miljoen euro over van Real Madrid. In zijn eerste seizoen in Italiaanse dienst speelde hij met 7 doelpunten en 11 assists in 45 officiële wedstrijden een belangrijke rol in het veroveren van de landstitel. Zijn contract loopt voorlopig nog tot medio 2025, maar Inter is door financiële problemen genoodzaakt hem van de hand te doen.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties