Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Internazionale krijgt forse straf na racistische spreekkoren jegens Koulibaly

Laatste update:

Het betekent dat er geen publiek aanwezig zal zijn in het Giueseppe Meazza voor de wedstrijden tegen Benevento (13 januari, in de Coppa Italia) en Sassuolo (19 januari). De Curva Nord, het deel van het stadion waar de harde kern van Internazionale zitting heeft, zal ook nog gesloten blijven voor de thuiswedstrijd tegen Bologna (3 februari). Overigens kan Internazionale nog beroep aantekenen tegen deze straf.

In de richting Koulibaly, verdediger van Napoli, werden zondagavond in het Giuseppe Meazza apengeluiden gemaakt. Carlo Ancelotti, trainer van i Partenopei, liet na afloop van het duel weten dat hij de volgende keer met zijn ploeg van het veld zal stappen als er sprake is van racistische spreekkoren. Koulibaly ontving in het duel met Internazionale een rode kaart, nadat hij een tweede gele kaart ontving omdat hij de scheidsrechter erop wees dat hij niet durfde op te treden tegen de racistische speekkoren.

Ook Lorenzo Insigne werd in de slotfase nog van het veld gestuurd. De Italiaanse voetbalbond heeft zowel Koulibaly als Insigne een schorsing van twee wedstrijden opgelegd. Donderdag spraken diverse mensen uit de voetbalwereld, onder wie Internazionale-aanvoerder Mauro Icardi, hun steun uit aan Koulibaly. Overigens vonden er rond het het treffen tussen Internazionale en Napoli ook gewelddadigheden tussen beide supportersgroepen plaats, wat één persoon het leven kostte.

Serie A
Inter
1 - 0
Napoli
Terechte straf?

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
3
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties