Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Internazionale maakt aan alle onzekerheid een einde en strikt Onana

Laatste update:

Het was al maanden bekend dat Onana voor Inter zou kiezen, nadat de doelman uit Kameroen weigerde om zijn aflopende contract bij Ajax te verlengen. Hij stond ook in de belangstelling van het Olympique Lyon van Peter Bosz, maar tot een deal met de Franse club kwam het nooit. In de slotfase van afgelopen seizoen kwam Onana nog enkele keren in actie voor Ajax, maar een sterke indruk maakte hij daarbij niet, tot onvrede van vele supporters.

Onana stond uiteindelijk zeven jaar onder contract bij Ajax en in die periode kwam de aanwinst van Inter tot 148 wedstrijden in de Eredivisie. Hij veroverde met de Amsterdamse club onder meer drie landstitels en tweemaal de TOTO KNVB Beker. Smet op zijn periode bij Ajax was de schorsing van bijna een jaar voor het gebruik van het verboden middel furosemide. Onana is overigens de eerste Afrikaanse doelman ooit bij Inter.

Inter werd afgelopen seizoen tweede na een spannende titelstrijd met stadsgenoot AC Milan. De ploeg van trainer Simone Inzaghi wist op de laatste speeldag wel te winnen van Sampdoria, maar door een voorsprong van twee punten en een overwinning van i Rossoneri bij Sassuolo ging de titel naar het rode deel van Milaan. Onana werd met Ajax voor de derde achtereenvolgende keer kampioen van de Eredivisie. De Kameroener speelde zelf echter weinig wedstrijden dit seizoen, omdat hij dus een dopingschorsing van negen maanden moest uitzitten.

Zie jij André Onana eerste doelman worden bij Internazionale?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties