Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Het Parool: Michael van Praag gaat spoedig vertrekken bij Ajax

Laatste update:

De berichtgeving volgt na het officiële nieuws dat Alex Kroes terugkeert bij Ajax. Hij komt niet terug als algemeen directeur, maar gaat de rol van technisch directeur vervullen in Amsterdam.

Dat heeft Kroes mede te danken aan de volledige steun van de bestuursraad bij Ajax, die grootaandeelhouder is van de club. De bestuursraad vindt tegelijkertijd dat de RvC steken heeft laten vallen, zo blijkt uit een bericht aan leden van de vergadering, die later op de donderdag zou plaatsvinden.

In het bericht staat onder meer dat de bestuursraad 'blij' is met de terugkeer van Kroes en 'niet voorbij wil gaan aan de oorzaak van alle ontwikkelingen'. Met de terugkeer van Kroes is het nog altijd niet rustig binnen Ajax, want binnen de RvC moet nog schoon schip gemaakt worden.

De RvC zou een zeer zwakke indruk hebben achtergelaten op de bestuursraad. Niet alleen de besluiteloosheid rond Kroes wordt als misser gezien, maar ook met de presentatie van het KPMG-rapport over Mislintat heeft de RvC geen punten gescoord.

Het Parool weet dat er 'achter de schermen' druk wordt gezocht naar vervangingen van de huidige RvC-leden. Mosman, Schlick en Van Oevelen kondigden eerder hun vertrek al aan.

"Naar verwachting zullen ook voorzitter Michael van Praag en Leo van Wijk binnen afzienbare tijd de RvC verlaten. Voor RvC-lid Danny Blind wordt waarschijnlijk een uitzondering gemaakt: hij mag blijven. Datzelfde geldt voor Louis van Gaal, de technisch adviseur van de RvC", zo schrijft de krant.

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
2
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
1
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
49
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
30
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties