Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Internazionale spaart aanvoerder: 'Ik zal voortaan voorzichtiger zijn'

Laatste update:

Icardi bracht vorige week maandag zijn autobiografie Sempre avanti uit en daarin gaat hij in op een conflict met de supporters van Internazionale na de wedstrijd tegen Sassuolo in februari 2015. De Argentijn laat optekenen dat hij 'honderd criminelen uit Argentinië zou bellen' als hij bedreigd zou worden door hooligans; zondagavond stonden de ultra's daadwerkelijk voor zijn deur.

De 23-jarige Icardi vertelt in het statement dat hij terugkijkt op 'een triest intermezzo' in zijn 'verhaal bij Internazionale': "Maar misverstanden kunnen gebeuren, ook binnen de familie die Internazionale heet. Alles komt door iets wat op één pagina in mijn boek heeft gestaan en dat waarschijnlijk te letterlijk is opgevat." Icardi voegt er wel aan toe dat sommige passases 'ongepast' zijn en dat hij zijn excuses aanbiedt voor het geval hij 'veel mensen beledigd heeft'.

"Ik heb vandaag met de club gesproken en we hebben er een streep onder gezet. We hebben allemaal immers maar één doel: het belang van Internazionale, want niets of niemand is groter dan de club. Daarom heb ik ook besloten iedere maatregel van Internazionale te accepteren en in de toekomst zal ik voorzichtiger zijn. We richten ons nu met volle toewijding op de volgende uitdagingen", besluit Icardi, die vermoedelijk een hoge boete heeft gekregen.

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Had Internazionale Mauro Icardi de band moeten afnemen?

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
6
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
6
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
17
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties