Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Internazionale stelt De Boer voor drie seizoenen aan

Laatste update:

De Boer begon zijn loopbaan als trainer bij Ajax A1 en was tegelijkertijd de assistent van Bert van Marwijk bij het Nederlands elftal. Hij wilde zijn loopbaan geleidelijk opbouwen, maar door het vertrek van Martin Jol bij Ajax 1 werd hij in december 2010 voor de leeuwen gegooid. Zijn eerste wedstrijd was een Champions League-duel met AC Milan (0-2 winst), de rivaal van Internazionale. Niet veel later tekende hij een vast contract als hoofdcoach.

Het was de start van een uiterst succesvolle periode in Amsterdam. De Boer gidste Ajax naar vier landstitels op rij: in 2011, 2012, 2013 en 2014. In het seizoen 2014/15 bleek PSV veel te sterk in de Eredivisie en ook afgelopen seizoen ging de schaal naar Eindhoven. Ajax speelde op de slotdag op dramatische wijze met 1-1 gelijk bij De Graafschap en dat zou de laatste officiële wedstrijd van De Boer als eindverantwoordelijke in Amsterdam zijn.

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Een geschikte trainer voor Internazionale?

Meer nieuws

Verminkte PSV-fan kreeg Cobra in de hand gedrukt: 'Dacht dat het een fakkel was'
0
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
23
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
60
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties