Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Internazionale stuurt scouts naar Alkmaar voor Dabney'

Laatste update:

John van den Brom liet Dabney in oktober debuteren in de Eredivisie en een maand later mocht hij voor het eerst in de basis beginnen. De laatste wedstrijden verschijnt Dabney steeds aan de aftrap en in korte tijd heeft hij zich in het elftal weten te spelen. Internazionale is onder de indruk van de opmars van de middenvelder, die half februari zijn contract liet openbreken en verlengen tot medio 2019.

AZ is zo verzekerd van een langdurige samenwerking met Dabney en kan geïnteresseerde clubs op een afstand houden. In de laatste speelronden speelt de club nog tegen NAC Breda en Excelsior en mogelijk zullen Milanese scouts hem dan komen bekijken. Na dit seizoen vertrekt een collega van Dabney, verdediger Wesley Hoedt, al naar de Italiaanse competitie: hij gaat aan de slag bij Lazio.

Heeft Dabney dos Santos indruk gemaakt op jou?

Meer nieuws

Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
0
Complete leegloop dreigt voor Vitesse: al deze spelers willen weg
13
FC Barcelona laat Xavi in persoonlijk gesprek weten dat hij moet vertrekken
64
Strootman heeft contact met Eredivisie-club om eventuele transfer te bespreken
7
Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
34
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties