Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Internazionale wint ondanks drie doelpunten niet van dapper Parma

Laatste update:

Alle ogen waren zondagavond gericht op Antonio Cassano, die in de zomer een veelbesproken overstap van Inter naar Parma maakte. De aanvaller zou met een masker spelen, om zijn gebroken neus te beschermen, maar gooide deze al vroeg in de wedstrijd naar de kant. Zonder zijn masker zag Cassano zijn ploeg sterk beginnen en na elf minuten op voorsprong komen. Marco Marchionni vond met een prachtige steekpass Sansone, die oog in oog met Samir Handanovic rustig bleef en de 0-1 binnenschoof. Rodrigo Palacio leek kort daarna meteen de gelijkmaker te maken, maar hij miste een scherpe voorzet van Fredy Guarin. Mateo Kovacic wist ook niet te scoren.

Aan de overkant had het vijf minuten voor rust 0-2 móéten worden. Cassano bediende Sansone, die de bal simpel kon binnen schieten, maar het leder helemaal verkeerd raakte. De bal kwam vervolgens bij Mattia Cassani en hij vond Afriyie Acquah, die onder druk van Andrea Ranocchia echter niet wist te scoren. Inter kwam met de schrik vrij en op gelijke hoogte toen Jonathan met een lage voorzet Palacio een niet te missen kans bood (1-1). Toch ging Parma met een voorsprong rusten en dat kwam door een enorme fout van Handanovic, die een ongevaarlijke voorzet door zijn armen liet glippen, waardoor Marco Parolo van dichtbij de 1-2 op het scorebord kon brengen.

Inter moest in de tweede helft in de achtervolging en kwam acht minuten na rust op gelijke hoogte via de tweede treffer van Palacio, die ditmaal een voorzet van Ricky Álvarez prachtig binnenkopte. Inter stootte hierna door en kwam ook direct op 3-2, dankzij een schot van Guarin dat onderweg nog van richting werd veranderd. Ook deze tussenstand bleef echter niet lang op het scorebord staan. Parma kwam al vier minuten na de goal van Guarin weer op gelijke hoogte via Sansone, die een voorzet van Mattia Cassani kon binnenlopen. In het restant kreeg Jonathan Biabiany nog de beste kansen om Parma de drie punten te bezorgen, terwijl Esteban Cambiasso in blessuretijd heel dicht bij kwam voor Inter. Beide spelers scoorden echter niet, waardoor de wedstrijd in evenwicht eindigde.

-
Een gelijkspel is een juist resultaat

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
0
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
136
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
321
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties