Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Interview van Hakim Ziyech na 1-4 zege wekt verbazing bij Theo Janssen

Laatste update:

Bij Studio Voetbal werd het interview van Ziyech zondagavond uitgezonden. Janssen reageerde verbaasd. "Als je zo goed bent en je vindt jezelf te goed voor de Nederlandse competitie, dan had je een stap moeten maken", oordeelt de oud-middenvelder van Ajax. "Dan heeft hij in de competitie twintig in plaats van vier of zes goede wedstrijden." Ziyech sloeg de mogelijkheid af om naar Sevilla te gaan en blijft, met nog één dag voor de transferdeadline, zo goed als zeker bij Ajax.

Dat Ziyech nog altijd voor Ajax speelt, snapt Rafael van der Vaart wel. Hij bood in de uitzending tegengas aan Janssen. "Ziyech zegt nee tegen Sevilla, omdat je bij Ajax hetzelfde of meer kunt verdienen. Dan vindt hij Sevilla geen stap vooruit en dat begrijp ik. Hij vindt zichzelf beter dan het niveau Sevilla", aldus de tafelgast, die erg geniet van Ziyech. Zondag maakte hij twee doelpunten op Het Kasteel. "Wat Dusan Tadic en Ziyech aan het doen zijn met z'n tweeën is zó bijzonder. Ik heb ook het idee dat ze elkaar leuk vinden. Er zit zoveel beweging in."

Journalist Willem Vissers van de Volkskrant vindt het belangrijk om te vermelden dat Ziyech in het interview aangaf er voor zichzelf alles uit probeerde te halen. "Dat doet hij vandaag ook weer. Wij moeten als liefhebbers van voetbal blij zijn dat hij er is. Als je hem tegen APOEL Nicosia zag, hoe hij dan speelt op de tien positie als ouderwetse spelverdeler… Hij heeft die hele wedstrijd gemaakt."

-
Ben je het eens met Theo Janssen?

Meer nieuws

Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
2
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
15
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
11
'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
33
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
11
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties