Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Interview Wijnaldum met Sky Sports verontrust fans van Liverpool

Laatste update:

Wijnaldum ging maandagavond bij Sky Sports voor het eerst in op de kwestie. De middenvelder liet indirect blijken dat hij zich niet in zijn kaarten wilde laten kijken. "Op dit moment wil ik alleen maar het seizoen tot een goed einde brengen. Dat is mijn focus", benadrukte de ex-speler van Feyenoord, PSV en Newcastle United. "Dat is het enige waar ik aan denk. Ik ben niet echt in andere dingen geïnteresseerd."

Het winnen van de eerste landstitel in dertig jaar geniet zodoende prioriteit, maar de verslaggever wilde niet van onderwerp veranderen: 'Idealiter, wat zou jij graag willen dat er gebeurt?'. Wijnaldum moest glimlachen. "Het is moeilijk om te zeggen, het hangt ervan af wat de club wil en hoe de situatie op dat moment is. We zullen zien." De Nederlander kreeg als slotvraag of het moeilijk voor hem zou zijn om Liverpool te verlaten. "Ja, het is mijn thuis."

De fans van Liverpool laten via sociale media weten toch ongerust te zijn over het feit dat Wijnaldum niet uitspreekt dat hij ook ná volgend jaar zomer op Anfield wil blijven. Waar voetballers normaliter hun betrokkenheid richting de club benadrukken en aangeven zo lang mogelijk te willen blijven, al dan niet op waarheid gebaseerd, laat de middenvelder dat toch enigszins opvallend genoeg na. Enkele fans van Liverpool gaan ervan uit dat Wijnaldum al lang en breed een nieuw contract heeft ondertekend en dat alleen nog niet het juiste moment is gevonden om erover naar buiten te treden.

Wijnaldum, 29 jaar, speelt sinds 2016 voor Liverpool, nadat de club 27,5 miljoen euro had overgemaakt aan Newcastle United. De Oranje-international kwam tot op heden tot 169 wedstrijden voor the Reds, waarin hij 16 goals en 16 assists produceerde. Wijnaldum pakte met de huidige koploper van de Premier League vorig jaar drie prijzen: de Champions League, de Europese Super Cup en het WK voor clubteams.

Denk jij dat Georginio Wijnaldum een nieuw contract gaat ondertekenen?

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
1
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties