Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Invallende Balotelli houdt FA Cup-droom van Gerrard in leven

Laatste update:

De droom van Steven Gerrard blijft dus in leven. De middenvelder neemt na dit seizoen afscheid van Liverpool en hoopt dat zijn laatste wedstrijd voor de club de FA Cup-finale zal zijn. Gerrard ontbrak zaterdag vanwege een hamstringblessure, terwijl Balotelli opnieuw op de bank moest plaatsnemen. Vanaf die positie zag de Italiaan een eerste helft waarin Liverpool de bovenliggende partij was, maar waarin Crystal Palace op voorsprong kwam. Martin Skrtel wist een hoge voorzet niet goed weg te werken en Dwight Gayle stuitte nog op Simon Mignolet, maar Fraizer Campbell kon hierna scoren uit de rebound.

Liverpool ging na deze domper op zoek naar een antwoord en kreeg kansen via Adam Lallana, Philippe Coutinho, Jordan Henderson en Joe Allen, terwijl Daniel Sturridge zonder succes een strafschop probeerde te verdienen. Crystal Palace had het moeilijk, maar kwam kort voor rust wel bijna op 2-0, toen Skrtel er weer niet goed uit zag, maar Mignolet Gayle van het scoren afhield. De thuisploeg ging daardoor met slechts een minimale voorsprong rusten en voor de tweede helft bracht Brendan Rodgers Balotelli in de ploeg voor de tegenvallende Lazar Markovic.

Met de aanvaller binnen de lijnen draaide Liverpool in de tweede helft de rollen om. Een paar minuten na rust zorgde Sturridge voor de gelijkmaker, door een pass van Henderson in een keer binnen te knallen met een fraaie volley. Tien minuten hierna viel ook de 1-2, waar Balotelli zoals gezegd een behoorlijk aandeel in had. Crystal Palace moest nu in de achtervolging, maar Mignolet werd eigenlijk geen enkele keer serieus op de proef gesteld. Liverpool speelde de wedstrijd rustig uit en plaatste zich dus voor de kwartfinale van de FA Cup.

-
Denk je dat Mario Balotelli het toch nog kan gaan maken bij Liverpool?

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
6
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
9
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties