Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Invallende Messi brengt Barcelona dichter bij titel

Laatste update:

Real hoopte dat Betis zondagavond voor een stunt kon zorgen in het Camp Nou en de nummer zeven van de Primera División leek daar na de eerste helft ook goed naar op weg. Het duel was nog geen twee minuten oud, toen Alex Song de bal miste en Dorlan Pabón alleen op José Manuel Pinto afging. De vervanger van de geblesseerde Víctor Valdés werd gepasseerd met een schuiver, waardoor Barcelona in de achtervolging moest. De gelijkmaker werd al snel gevonden: nog binnen de eerste tien minuten vond Andrés Iniesta met een voorzet Alexis Sánchez, die van dichtbij goed binnenkopte. Barcelona ging hierna op zoek naar meer en de thuisploeg kreeg daar ook grote kansen voor.

Eerst kon Christian Tello Villa alleen voor doelman Adrián zetten, maar de voorzet van de buitenspeler was veel te hard, en niet veel later hielp Villa een enorme kans om zeep, na een prachtige aanval via Iniesta en Xavi. Messi kon op de bank niet geloven dat Villa deze kans miste en zag de spits nog een keer gevaarlijk worden, terwijl ook Tello en Alexis nog voor opwinding zorgden. Tello leek Barcelona uiteindelijk op voorsprong te zetten, maar het schot van de dribbelaar ging tegen de onderkant van de lat, waardoor het evenwicht in de score bleef. Daar bracht Rubén Pérez kort voor rust echter verandering in.

De middenvelder, die speelde omdat Beñat niet helemaal fit was, zette Betis met een schitterende goal opnieuw op voorsprong. Pérez werd aangespeeld door Nosa Igiebor en beproefde zijn geluk met een schot van afstand, die schitterend in de kruising vloog. Betis ging daardoor met een voorsprong rusten en zag Messi tien minuten na de thee klaarstaan voor een invalbeurt. Nog zonder de Argentijn binnen de lijnen kwam Barcelona eerst opnieuw op gelijke hoogte: een voorzet van Dani Alves werd binnengekopt door Villa, die hierna het veld moest verlaten voor Messi. Villa was daar zichtbaar niet gelukkig mee en verliet mopperend het veld.

Niet veel later moest hij echter toch applaudisseren voor zijn vervanger. Messi stond pas een paar minuten op het veld en had nog geen bal geraakt, toen hij een vrije trap schitterend in de kruising mikte. Voor de wereldvoetballer van het jaar betekende dat zijn 45ste doelpunt van dit seizoen en met een volgende vrije trap maakte hij ook nog bijna nummer 46, maar ditmaal raakte Messi de kruising. Even hierna mocht de Argentijn alsnog juichen voor zijn tweede goal van de avond en die goal was dankzij de 'tiki taka-aanval' die hieraan vooraf ging misschien wel mooier dan zijn vrije trap: met een schitterend hakballetje bediende Xavi Alexis, die het overzicht bewaarde en Messi voor een leeg doel zette. Het bleek het slotakkoord te zijn, omdat Messi een prachtige solo in blessuretijd niet kon bekronen met zijn derde goal, en Barcelona is weer wat dichter bij de titel gekomen.

-
Denk je dat Barcelona woensdag zonder te spelen kampioen wordt?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
24
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
21
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties