Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Invaller Boymans bij debuut direct goud waard voor FC Utrecht

Laatste update:

Het duel in De Galgenwaard was een wedstrijd met twee gezichten: na rust was het nog wel leuk om naar te kijken, maar voor de thee gebeurde er maar weinig. Utrecht probeerde in eigen huis wel wat te laten zien, maar kwam slechts tot een paar kansen, waarbij de beste kort voor rust voor Ramon Leeuwin was. De verdediger leek de thuisploeg met een kopbal uit een hoekschop op voorsprong te zetten, maar zijn inzet werd bij de paal van de lijn gehaald door Jarchinio Antonia. Een afstandsschot van Nacer Barazite ging hierna nog net naast; voor deze mogelijkheden hadden Barazite en Christiaan Kum nog voor enig gevaar gezorgd, maar veel viel er verder niet te genieten.

De eerste vijf minuten in de tweede helft waren al leuker dan het hele eerste bedrijf. Eerst kreeg Groningen een enorme kans om op voorsprong te komen, toen Danny Hoesen de diepte werd ingestuurd en veel sneller bleek te zijn dan zijn bewaker. Het lobje van Hoesen was echter ver beneden de maat, waardoor Ruiter de bal simpel kon pakken. Nog in dezelfde minuut kreeg Utrecht uit de tegenaanval ook een goede kans, maar Willem Janssen schoot op aangeven van Barazite in het zijnet. Hierna volgde er een grote kans voor Yassin Ayoub, maar na de beste aanval van de wedstrijd schoof hij de bal naast de voor hem verkeerde kant van de paal.

De derde Utrechtse kans van de tweede helft was voor Barazite, maar hij schoot op Sergio Padt, waardoor de score in evenwicht bleef. Rob Alflen besloot om Boymans in de ploeg te brengen en hij stond nog maar vijf minuten in het veld, toen hij zijn Eredivisiedebuut voor Utrecht opluisterde met de openingstreffer. Dit doelpunt kwam Utrecht zeker toe, maar de thuisploeg gaf zijn voorsprong bijna op een domme manier weer uit handen. Kum maakte een volslagen onnodige overtreding op Antonia en veroorzaakte daarmee een strafschop, maar de inzet van Chery (helemaal niet zo slecht ingeschoten) werd gepakt door Ruiter.

Het is opvallend hoe moeizaam Groningen scoort in de Domstad: de Trots van het Noorden maakte slechts drie doelpunten in de laatste acht Eredivisiewedstrijden op bezoek bij Utrecht en zondag werd er dus ook weer niet gescoord. In het laatste kwartier probeerde Groningen nog wel om de gelijkmaker te vinden, maar Utrecht bleef de bovenliggende partij en zorgde zelf nog voor opwinding via een schot vanuit de tweede lijn van Barazite. Deze inzet werd echter gekeerd door Padt, waardoor Boymans de matchwinner werd. Utrecht komt nu op tien punten terecht, evenveel als FC Twente. Groningen blijft op negen punten steken.

-
Welke ploeg gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties