Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Flick wil grote schoonmaak bij Barça om plaats te maken voor onder meer Frimpong

Laatste update:

Vrijdag kreeg Xavi, vlak voor de laatste speelronde van de competitie, zijn ontslag bij Barcelona. Niet veel later volgde de berichtgeving van onder anderen Fabrizio Romano, die meldde dat Flick de opvolger werd van Xavi en een contract zou hebben getekend tot medio 2026. Zijn komst moet nog wel officieel bevestigd worden.

Volgens de berichtgeving neemt Flick twee landgenoten als assistent mee naar Barcelona, al zijn de namen daarvan nog niet bekend. Over de gehele invulling van de technische staf voor komend seizoen zal normaal gesproken in de komende weken meer duidelijkheid komen.

Die assistenten zijn niet de enige voor hem bekende namen die hij mee wil nemen naar Catalonië. Flick heeft namelijk zijn pijlen gericht op een viertal spelers, dat momenteel actief is in de Bundesliga. Ook heeft hij al een lijstje van namen opgesteld die hij niet meer nodig heeft bij Barcelona en dus mogen vertrekken.

Flick heeft namelijk geen plannen met Sergi Roberto, Marcos Alonso, Oriol Romeu, Ferran Torres, Iñigo Martínez, João Félix en zelfs miljoenenaankoop Vitor Roque. Wel wil hij door met Robert Lewandowski. De spits werd de afgelopen tijd in verband gebracht met een vertrek bij Barça, maar Flick kent de Poolse spits nog uit zijn tijd bij Bayern München en zou graag weer de samenwerking aangaan.

In plaats voor bovenstaande spelers, zou Flick zijn oog hebben laten vallen op Joshua Kimmich (Bayern München), Dani Olmo, David Raum (Beiden RB Leipzig) en dus Frimpong. Kimmich zou het gat op moeten vullen dat Sergio Busquets bij zijn vertrek vorig jaar achterliet. De Duitser wil zijn contract, dat afloopt in 2025, naar alle waarschijnlijkheid niet verlengen, waardoor een zomerse transfer voor de hand ligt.

Olmo komt uit de jeugdopleiding van Barcelona, maar geniet naar verluidt ook interesse van Bayern München. Zijn afkoopclausule bedraagt maar liefst 60 miljoen euro. Voor Raum zou een transfersom van 30 miljoen euro betaald moeten worden. Flick ziet beide mannen als 'een uitstekende aanvulling' op de selectie van Barça.

Ook Frimpong staat hoog op het lijstje van Flick. De Nederlander beleeft een geweldig seizoen en neigt naar een vertrek deze zomer. Dankzij een ontsnappingsclausule kunnen geïnteresseerde clubs hem voor 40 miljoen euro oppikken. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat het financieel worstelende Barcelona al deze vier spelers kan aantrekken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Valentijn Driessen vergelijkt Schouten met één van de beste middenvelders ooit
13
Derksen: 'Hij wordt opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor Oranje'
21
Van Basten en Ten Hag zijn het niet eens over prestatie van Oranje-international
11
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
142
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: winst Oranje en Engeland
0
Machtige kopbal Jude Bellingham bezorgt matig Engeland zege in EK-opener
145

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties