Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Invaller Welbeck is gewicht in goud waard voor Arsenal

Laatste update:

Voor beide ploegen waren de drie punten niet minder dan noodzakelijk en het was Norwich dat de eerste goede kans kreeg via Nathan Redmond. De vleugelspits pikte de bal op in het strafschopgebied en stuurde het leer daarna met een venijnig schot in de rechterhoek, maar Petr Cech was attent en slaagde erin zijn doel schoon te houden. Arsenal leek daarna een beetje geschrokken van het felle begin van de bezoekers, al voerde de ploeg van Arsène Wenger de druk wel op.

Tot echt grote kansen kwam de thuisploeg echter niet: Norwich kon na twintig minuten spelen net voorkomen dat Alexis Sánchez Olivier Giroud in stelling bracht, terwijl Sébastien Bassong zich voor een schot van Mohamed Elneny wierp. De beste mogelijkheid voor de rust kwam weer op naam van Redmond, die met een volley opnieuw Cech aan het werk zette. De Tsjech had er echter opnieuw goed het oog in en slaagde erin de bal te keren.

Wenger zag zich in de fase na de rust genoodzaakt om al snel twee keer te wisselen: Per Mertesacker kon niet meer verder en moest zich laten vervangen door Gabriel Paulista, terwijl de Fransman Alex Iwobi naar de kant haalde voor Danny Welbeck. Die laatste wissel bleek meteen een gouden greep, want de Engelsman schoot even later de 1-0 binnen: Arsenal tikte rond, waarna Héctor Bellerin het hoofd van Giroud vond met een listig balletje. De Fransman legde uitstekend terug en Welbeck hoefde alleen nog maar af te drukken.

Norwich leek daarna te beseffen dat er toch echt wat moest gebeuren en via Dieumerci Mbokani was het bijna weer gelijk. Hij vond echter Gabriel op zijn weg en via de daaropvolgende uitbraak kreeg Sánchez de uitgelezen kans om de voorsprong te verdubbelen, maar een prachtige pass van Mesut Özil was niet aan de Chileen besteed en hij schoot de bal recht in de handen van John Ruddy. In de slotfase leken de bezoekers het geloof in een goed resultaat te verliezen en was Elneny nog bijna verantwoordelijk voor de 2-0. Ruddy had echter het antwoord op zijn ziedende schot.

Denk je dat Arsenal zich kwalificeert voor de Champions League volgend seizoen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties