Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inzetbaarheid Guardado in Europese kraker 'vooralsnog niet in het geding'

Laatste update:

Volgens het dagblad is de inzetbaarheid van de uiterst belangrijke Guardado 'vooralsnog niet in het geding'. Héctor Moreno trainde weer volledig mee in Eindhoven en hij is sowieso inzetbaar op Old Trafford. Zaterdag miste hij nog het competitieduel met Willem II (2-2). Trainer Phillip Cocu kan in Manchester niet beschikken over Jetro Willems, Menno Koch en Maxime Lestienne. Bij de laatste heeft het te maken met trieste omstandigheden: Lestienne verloor zijn vader en de uitvaart is op de dag van de wedstrijd.

De wedstrijd tegen Manchester United is uiterst belangrijk met het oog op overwintering in de Champions League. Manchester United staat momenteel op zeven punten, PSV en VfL Wolfsburg hebben er zes en CSKA Moskou heeft er vier. De laatste wedstrijd in de groepsfase speelt PSV in eigen huis tegen CSKA Moskou.

UEFA Champions League
Manchester United
0 - 0
PSV
Denk je dat PSV minimaal een punt pakt in Manchester?

Meer nieuws

VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
6
Atalanta-speler Djimsiti oogst lof met sympathieke actie richting De Roon
1
Lookman beslist EL-finale voor Atalanta en beëindigt ongeslagen reeks Leverkusen
138
Schandalige taferelen in Tsjechië: fans op het veld op de vuist na bekerfinale
22
Feyenoord hoort 'nee' van trainer; Graham Potter nog steeds serieuze kandidaat
65

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties