Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Irina Shayk zat thuis te wachten, maar Ronaldo bleef in het ijsbad'

Laatste update:

Volgens Ancelotti bleef Ronaldo tot drie uur 's middags op het trainingscomplex, om zijn spieren in een ijsbad te laten herstellen. "Terwijl hij Irina Shayk thuis op hem had wachten", doelt een lachende Ancelotti op het supermodel, die inmiddels de ex van Ronaldo is.

"Hij geeft helemaal niets om geld, hij wil gewoon altijd de beste zijn", aldus Ancelotti, die ook zegt dat niet alle spelers zo goed op de details letten. Daarom is het volgens Ancelotti belangrijk om soms streng te zijn als coach. "Bij Chelsea kwam Didier Drogba een keer een halfuur te laat voor de wedstrijdbespreking. Hij speelde niet."

Cristiano Ronaldo gaat té ver in zijn jacht de beste speler te worden

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
0
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera en waarschuwt Feyenoord nu al voor over 90 dagen
12
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
7
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties