Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Irritatie bij PSG: 'Weer Neymar! Neymar hier, Neymar daar, Neymar overal!'

Laatste update:

De verdediger beet donderdag in gesprek met Le Parisien fel van zich af toen hij werd gevraagd naar de situatie rondom de vedette van PSG. "Weer Neymar! Neymar hier, Neymar daar, Neymar overal! Ik weet niet wat ik erover moet zeggen. Als hij niet speelt, dan speelt hij niet. De coach (Unai Emery, red.) zal dan rekenen op andere spelers", aldus Kimpembe.

Neymar viel afgelopen weekeinde in de slotfase van het competitieduel met Olympique Marseille uit met een enkelblessure en zal nog deze week in Brazilië onder het mes gaan. Daarna wacht een revalidatieperiode van tweeënhalf tot drie maanden, zo liet de teamarts van de Braziliaanse nationale ploeg, Rodrigo Lasmar, eerder op de dag al weten.

De 26-jarige flankspeler mist daardoor volgende week hoe dan ook de tweede wedstrijd tegen Real Madrid in de achtste finales van de Champions League. PSG hoopt op eigen veld een 3-1 achterstand goed te maken. "Zijn gemis doet ons pijn, we weten dat het een belangrijke speler is voor ons", vervolgt Kimpembe. "We zijn teleurgesteld en zullen voor hem ons best doen om ons te kwalificeren, maar het team komt op de eerste plaats."

Plaatst Paris Saint-Germain zich zonder Neymar voor de kwartfinales van de Champions League?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
17
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
28
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
24
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties