Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Is Mourinho nog Roma-coach bij EL-ontmoeting met Feyenoord? 'Ontslag dreigt'

Laatste update:

De Romeinse krant is stellig in de bewoording. "De collectieve hypnose is voorbij: de periode van Mourinho is ten einde", stelt de krant. "Hoe vaak hebben de Roma-fans het nou gehad over 'hoe goed we speelden' onder The Special One'?", vraagt het zich retorisch af.

Mourinho moet serieus rekening houden met een ontslag, onderstreept ook Tuttomercatoweb. "Een ontslag dreigt", kopt het medium.

"De volgende wedstrijden met Hellas Verona en Salernitana zijn beslissend. Het is goed mogelijk dat zijn avontuur voortijdig eindigt, indien Roma niet zes punten uit het vuur haalt in de komende twee wedstrijden."

Met 29 verzamelde punten na 20 duels is dit voor het als negende geklasseerde Roma de slechtste jaargang sinds 2002/03, toen het na 20 duels op 27 punten stond. "Mourinho doet steeds afstandelijker richting Roma en loopt gevaar", schrijft La Gazzetta dello Sport.

Volgens Corriere della Serra zou het aanstaande duel met Hellas Verona zelfs wel eens de 'laatste strohalm' kunnen zijn voor de Portugese coach.

Feyenoord
Voor Feyenoord zou een ontslag van Mourinho niet ongunstig uitkomen. In de vorige twee Europese ontmoetingen was de Portugese oefenmeester Arne Slot de baas. Maar het is dus nog maar zeer de vraag of Slot een kans gaat krijgen om wraak te nemen op zijn collega-trainer.

Meer nieuws

Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
0
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
15
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
20
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
32
Perez en Vink zijn het eens: 'Hij kan véél beter voetballen dan iedereen denkt'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties