Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Is Nederland te negatief? 'Heel schizofreen om nu naar de BBC te kijken!'

Laatste update:

Oranje liet nauwelijks iets zien in de eerste helft tegen de Verenigde Staten, maar de twee momenten die wél slaagden, leiden tot grote bewondering in het buitenland. Met name het openingsdoelpunt van Memphis Depay werd bejubeld vanwege de schitterende aanval die daaraan voorafging. "Het was prachtig", aldus Alex Scott, die 140 keer uitkwam voor het Engelse vrouwenelftal. "Dit is het soort voetbal dat we verwachten van een team met deze kwaliteiten, maar wat we dit toernooi nog niet veel van ze hebben gezien."

Bij de BBC viel zelfs de term 'totaalvoetbal' wanneer het doelpunt van Memphis nog eens voorbijkomt. "Oranje neemt de controle, speelt de bal rond, wachtend op het moment om de helft van de Verenigde Staten te penetreren", analyseerde Scott. "Het is briljant", haakte oud-international Micah Richards in. "Ze hebben iets van: zet maar hoog druk op ons, wij hebben de kwaliteiten om daar onderuit te spelen. Op precies het juiste moment wordt de bal naar voren gebracht en dan hebben ze ook de kwaliteiten om het meteen af te maken. Briljant."

Na afloop van de wedstrijd klonken opnieuw hele positieve geluiden over Oranje op de Britse tv-zender. Richards heeft speciale aandacht voor Denzel Dumfries, die twee assists afleverde en daarna de wedstrijd eigenhandig in het slot gooide met een treffer. "Zijn hele spel was adembenemend", aldus de oud-verdediger van Manchester City. "Het zit hem in de timing van zijn runs. Hij kwam elke keer op het goede moment. En ook defensief stond hij zijn mannetje door een bal van Haji Wright van de lijn te halen."

Marco van Basten in de rust
De positiviteit staat in schril contrast met de ferme kritiek die Van Basten in de rust uitte. De oud-wereldspits kon 'als Nederlander' wel blij zijn met de 2-0 voorsprong die toen stond. "Maar als voetballiefhebber vraag ik me echt af: waar zit ik naar te kijken? De aftrap gaat gelijk terug naar de keeper en we stonden stil. We deden helemaal niks. Er gebeurde helemaal niks, afgezien van de twee momenten die tot goals leidden. Geen initiatief, helemaal niks."

WK
Nederland
3 - 1
Verenigde Staten

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties