Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Is Van den Brom de juiste man om met AZ de volgende stap te maken?'

Laatste update:

Valentijn Driessen vindt dat Van den Brom wat meer in de spiegel mag kijken in plaats van dat hij 'een bak stront' over Blom heen gooit: "De AZ-trainer zei geen Calimero te willen zijn, maar voldeed juist perfect aan dat beeld met zijn verschrikkelijke, ongehoord respectloze verbale oorwassing aan het adres van Blom", aldus de columnist van De Telegraaf.

De verslaggever voegt eraan toe dat Van den Brom van een vertrouwde aanvallende speelstijl afstapte door met vijf verdedigers te gaan spelen. Op die manier paste hij zich aan de tegenstander aan, stelt Driessen. "Nadat het fout ging, liet Van den Brom Vlaar verzuipen door hem tegen de rappe Hirving Lozano met veertig meter ruimte in de rug te laten staan."

"Dat verhaal hoorde je nauwelijks in Alkmaar, terwijl daar de crux ligt om eens van een topclub te winnen en een volgende stap te maken." Omdat het AZ steeds niet lukt om van een topclub te winnen, om die volgende stap te zetten, plaatst Driessen zijn vraagtekens bij het functioneren van Van den Brom: "Is Van den Brom de juiste man om met AZ de volgende stappen te maken?", klinkt het.

"Hij liet zich trouwens hetzelfde gebeuren als Josep Guardiola bij Liverpool-Manchester City", vervolgt de journalist in het dagblad. "Die paste zich ook defensief aan en liet zijn speler in vorm (Raheem Sterling) buiten de basis. Met desastreuze gevolgen. AZ en Van den Brom kunnen op 22 april revanche nemen in de finale tegen Feyenoord en zich alsnog verlossen van het trauma tegen topdrieclubs."

-
‘Is Van den Brom de juiste man om met AZ de volgende stap te maken?’

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties