Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Isaac Babadi laat kans voor open doel liggen: ploeggenoot vol verbazing

Laatste update:

Ohio was in het duel met Noord-Macedonië de grote uitblinker door de openingstreffer voor zijn rekening te nemen en bij de 0-2 van Kenneth Taylor een strafschop te versieren. In de slotfase dacht hij ook nog een assist op zijn naam te kunnen schrijven, echter schoot Babadi van dichtbij over.

Ohio werd na de overwinning op Noord-Macedonië gebeld door ESPN. De aanvaller werd naast zijn goede prestaties ook gevraagd naar de misser van Babadi. "Haha ja, ik hem heb gesproken. Ik weet niet hoe hij die niet op goal heeft geschoten. Hoe mis je deze kans? Hij had alle tijd! Maar Isaac is mijn maatje", liet de spits van Standard Luik weten.

Door de overwinning op Noord-Macedonië deed Jong Oranje uitstekende zaken in de EK-kwalificatiereeks voor het eindtoernooi van 2024. De Nederlandse beloften hebben nu zes punten na twee duels en zijn koploper in de kwalificatiepoule. Jong Oranje speelt in oktober de volgende EK-kwalificatiewedstrijden tegen Georgië en Gibraltar.

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
36
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties