Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Isaac Babadi laat kans voor open doel liggen: ploeggenoot vol verbazing

Laatste update:

Ohio was in het duel met Noord-Macedonië de grote uitblinker door de openingstreffer voor zijn rekening te nemen en bij de 0-2 van Kenneth Taylor een strafschop te versieren. In de slotfase dacht hij ook nog een assist op zijn naam te kunnen schrijven, echter schoot Babadi van dichtbij over.

Ohio werd na de overwinning op Noord-Macedonië gebeld door ESPN. De aanvaller werd naast zijn goede prestaties ook gevraagd naar de misser van Babadi. "Haha ja, ik hem heb gesproken. Ik weet niet hoe hij die niet op goal heeft geschoten. Hoe mis je deze kans? Hij had alle tijd! Maar Isaac is mijn maatje", liet de spits van Standard Luik weten.

Door de overwinning op Noord-Macedonië deed Jong Oranje uitstekende zaken in de EK-kwalificatiereeks voor het eindtoernooi van 2024. De Nederlandse beloften hebben nu zes punten na twee duels en zijn koploper in de kwalificatiepoule. Jong Oranje speelt in oktober de volgende EK-kwalificatiewedstrijden tegen Georgië en Gibraltar.

Meer nieuws

Ajax-speler keert niet meer terug in 2023, maar kan mogelijk wel mee naar Spanje
1
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
91
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
23
RTV Noord onthult Eredivisie-club die informeerde naar veelbesproken Van Veen
12
De Golden Boy van 2008 die bijna moest stoppen vanwege een auto-ongeluk
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties