Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Isco is met twee doelpunten de grote man bij Real Madrid

Laatste update:

Real wilde voorkomen dat men voor het eerst sinds 2004 vier opeenvolgende thuiswedstrijden in competitieverband niet zou winnen en ging aanvallend van start. Na 23 seconden kwam Isco al oog in oog te staan met Pau López, maar de doelman voorkwam een vroege 1-0. De keeper verrichtte daarna nog enkele reddingen, onder meer op een kopbal van Sergio Ramos, maar was kansloos toen Isco na een half uur de score opende. De middenvelder werd voor de keeper gezet door Cristiano Ronaldo en prikte de bal voorbij López in de verre hoek: 1-0.

Golazo! ???? Isco Alarcón doet het opnieuw!

Geplaatst door voetbalzone op zondag 1 oktober 2017

Het was eenrichtingsverkeer in het Santiago Bernabéu: Real bleef de bovenliggende partij en Espanyol kwam er maar niet uit. Toch kregen de bezoekers uit Catalonië voor rust één goede kans om de stand gelijk te trekken, maar Gerard Moreno raakte de paal. Die mogelijkheid gaf Espanyol vertrouwen, want vijf minuten na de onderbreking kreeg men een nieuwe kans: Keylor Navas moest in actie komen op een inzet van Marc Navarro.

Real ging zenuwachtiger voetballen en kwam lange tijd niet veel verder meer dan een kans voor Toni Kroos. Twintig minuten voor tijd dook Espanyol andermaal gevaarlijk op voor het doel van Navas, maar het was uiteindelijk Real dat toesloeg. Isco veroverde op de eigen helft de bal, zette de counter op en rondde die met een geplaatste bal in de verre hoek af. Isco heeft in 2017 van alle middenvelders in LaLiga nu overigens de meeste doelpunten gemaakt.

-

Meer nieuws

Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
17
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties